RENSTA Utbildningsforum AB

Om oss

RENSTA Utbildningsforum AB
Vi utbildar er för en säkrare byggarbetsplats.

Vi jobbar för att bygga en bättre säkerhetskultur hos våra kunder. Det senaste decenniet har olyckorna på våra byggarbetsplatser ökat därtill även dödsfallen. Olyckorna beror ofta på kunskapsbrist, stress samt andra faktorer, man ser ett tydligt samband med ökad utbildning där arbetarna oftare använder rätt typ av skyddsutrustning.

Genom att aktivera deltagarna och ha kontinuerliga utbildningar skapar vi rätt förutsättningar för en säkrare arbetsmiljö.

Kan man inte utföra ett arbete säkert, så skall det inte utföras alls!

Kursansvarig asbest / PCB är Peter Lundgren som sedan 1982 har vidareutbildat personal inom främst hantering och sanering av asbest och PCB. Peter har tidigare arbetat för Scanclean, SIFU, Lundgrens konsulterande ingenjörer, NFU, STI samt CLM Akademi. Kunder och uppdragsgivare är främst företag, organisationer och myndigheter i Sverige och Norge

Kursledare Brandfarliga arbeten, Personligt fallskydd, Säkra Lyft, HLR är Therese Janerup. Therese brinner för säkrare arbetsplatser med en bakgrund av sälj, marknad och hälsa är hon fast beslutsam om att alla hennes kursdeltagare skall förstå riskerna de utsätts för och hur de skall agera för att eliminera dem. Therese motto – det finns inga genvägar för att utföra ett säkert arbete, alla skall få komma hem efter en dag på jobbet! 

Vi registrerar samtliga utbildningar som utförs hos oss i ID06 kompetensdatabas 

RENSTA Utbildningsforum AB

Läs mer om våra kurser
Läs mer om vår personuppgiftspolicy

Vi är nu i full gång med att registrera tidigare kursdeltagare i ID06 Kompetensdatabas, vill ni veta mer eller är ni intresserade att vi registrerar även era medarbetares kurser?

RENSTA Utbildningsforum AB
0 +
Kursdeltagare i år
0 +
Års erfarenhet
0 +
Utbildningsorter
Rensta Utbildningsforum

Våra medarbetare

Våra utbildare finns här för att hjälpa er med utbildningsbehovet.

Peter Lundgren

Kursansvarig 
Kursledare / konsultation / Inventering 

RENSTA Utbildningsforum AB

Har du fortfarande frågor om våra tjänster?

Våra experter är redo att hjälpa dig. Tveka inte kontakta oss för om du har önskar få skräddarsydd offert eller konsultation innan ni lägger en beställning.